Arrangementen

Groepsarrangementen

Bruiloft

Strandhuys Nijkerk is een officiële trouwlocatie van de gemeente Nijkerk. U kunt dus ook het JA-woord bij ons geven.

Bij een onvergetelijke trouwdag, hoort een fantastische receptie en/of feest. Strandhuys Nijkerk bevindt zich op een unieke locatie.

Informeer naar de mogelijkheden

Feesten en partijen

Heeft u iets te vieren? En wilt u dat doen op een unieke locatie? Voor elk seizoen bieden wij de ideale ruimte. U heeft de keuze uit ons riante terras of ons sfeervolle restaurant met de gezellige bar. Het panoramische uitzicht over het water geeft uw feest altijd een bijzonder karakter.

Heeft u iets te vieren?

Zakelijke Bijeenkomst

Strandhuys ligt op een zeer centraal gelegen locatie langs de A28. Eenvoudig te bereiken en volop parkeergelegenheid pal voor de deur, dé locatie voor zakelijke bijeenkomsten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

High Tea

• Klein soepje
  • Diverse mini petit-fours
  • Bonbons
  • Mini desserts
  • Diverse soorten sandwiches
  • Onbeperkt thee

High Wine

We beginnen onze high wine met een heerlijk welkomsdrankje. Vervolgens kunt u genieten van 4 verschillende wijntjes. Wij verzorgen voor kleine bijpassende gerechtjes bij voor de ultieme smaakbeleving.

3w Media Eindhoven