Bezoekers Strandhuys

't Strandhuys is vanaf 1 juni weer geopend!

Komt u voor Strandhuys Nijkerk dan is er een gratis parkeerplaats beschikbaar voor de gasten. Komt u na het strand bezoek lekker lunchen, borrelen of dineren krijgt u van ons een uitrijkaart mee.

U kunt tot 22:00 uur het parkeerterrein oprijden.

In geval van storing kunt u bellen naar  +31 6 19 99 32 30

Voor eventuele vragen kunt u langs bij ‘T Strandhuys

Bezoekers strand Nijkerk aan Zee

Strand Nijkerk aan Zee is een gebied waar u betaald kunt parkeren. Ga hiervoor rechtdoor via de slagbomen.

• Voertuigen tot 6 meter: €4,00
  • Voertuigen vanaf 6 meter: €8,00

Hier kunt u eenmalig mee uitrijden.

Komt u vaker bij Nijkerk aan Zee dan is een seizoenskaart vaak voordeliger.

• Seizoenskaart tot 6 meter: €47,50
  • Seizoenskaart vanaf 6 meter: €57,50

Geldig vanaf 1 mei 2020 t/m 30 april 2021.
Stuur ons een e-mail voor meer informatie en/of het aanvragen van een seizoenskaart op info@strandhuysnijkerk.nl.

Honden en Ruiters

Zijn honden toegestaan op Strand Nijkerk aan Zee?

In het laagseizoen (van 1 oktober tot 1 mei) zijn honden van harte welkom op Strand Nijkerk aan Zee.  Zij mogen dan ook loslopen en in het water zwemmen mits ze andere bezoekers niet tot last zijn. Natuurlijk dien u als hondenbezitter je hond wel onder appèl te houden.

In het hoogseizoen, het zwemseizoen, dat loopt van 1 mei tot 1 oktober zijn honden verboden op het strand. Ruiters zijn het hele jaar verboden op het strand.

Waarom geldt er een hondenverbod tijdens het zwemseizoen?

Wij hebben absoluut geen hekel aan honden, wel zijn er een paar redenen waarom we tijdens het zwemseizoen geen honden kunnen toestaan.

1. Uit onderzoek is gebleken dat het in aanraking komen met hondenuitwerpselen met name bij jonge kinderen kan leiden tot klachten zoals griepverschijnselen en buikgriep. Deze klachten zijn gelukkig meestal vrij onschuldig, maar om het risico te verkleinen dat kinderen met hondenuitwerpselen in aanraking komen, is besloten om een algeheel hondenverbod in te stellen tijdens het zwemseizoen.

2. Er zijn strenge eisen voor de zwemwaterkwaliteit waar wij ons aan willen houden. Honden(uitwerpselen) kunnen het zwemwaterkwaliteit sterk verminderen.

3. Met deze maatregel willen wij ergernis en overlast voor de andere bezoekers voorkomen.

Sanitaire voorzieningen

Wij zorgen ervoor dat de sanitaire voorzieningen goed worden onderhouden, helaas is dit vanwege het Corona virus tijdelijk gesloten!