Feesten & partijen

Heeft u iets te vieren? En wilt u dat doen op een unieke locatie? Dan is Strandhuys Nijkerk de ideale feestlocatie voor verjaardagen, jubileums, bruiloften, familiefeestjes, bedrijfsfeestjes en borrels. Voor elk seizoen bieden wij de ideale ruimte. U heeft de keuze uit ons terras of ons sfeervolle restaurant met de gezellige bar. Het panoramische uitzicht over het water geeft uw feest altijd een bijzonder karakter.


Trouwen bij het Strandhuys

Trouwen is een van de mooiste momenten in je leven. Daarom is het van belang om er een unieke ervaring van te maken op een bijzondere trouwlocatie! Vier je bruiloft bij het Strandhuys, omringd door het water van het Veluwemeer, het strand- en de jachthaven van Nijkerk. Wat is er nou beter dan een feest vieren met de ondergaande zon aan het water? Bij het Strandhuys verzorgen we jullie bruiloft tot in de puntjes. Uiteraard is er ook een mogelijkheid om een specifiek onderdeel van de bruiloft te vieren bij onze locatie. We helpen jullie graag om van deze speciale dag een sprookje te maken!


Wij nodigen jullie van harte uit om de sfeer van ons Strandhuys zelf te komen proeven. Tijdens een rondleiding met onze ervaren event planner laten we alle mogelijkheden zien en bespreken we jullie ideeën en wensen. Samen bekijken we hoe we een onvergetelijke invulling kunnen geven aan de dag van jullie dromen!

Verschillende soorten feesten

 

Vier je bedrijfsfeest, familiefeest, huwelijksjubileum, bruiloft of verjaardag bij het Strandhuys in Nijkerk, een unieke locatie omringd door het water van het Veluwemeer, het strand- en de jachthaven van Nijkerk. Zowel in het hoogseizoen, als in het naseizoen is het Strandhuys de ideale locatie voor personeelsfeesten. Van borrels tot aan een driegangendiner, of toch een groot feest? Alles is mogelijk op onze locatie! 

Bekijk onze brochure met de verschillende mogelijkheden. Wilt u graag een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op! 

Royale keuze uit diverse soorten catering:

Walking Dinner, buffet of borrel

Bij het Strandhuys is er een divers aanbod aan food- en dranken arrangementen. Zo maken wij iedere soort gelegenheid compleet met heerlijke hapjes bij de borrel, lekkere salades of broodjes bij de lunch, een buffet, Driegangen diner of een compleet verzorgde walking dinner. 

Speciale dieetwensen of allergieën? Geen probleem bij het Strandhuys. Wij kunnen overal rekening mee houden!

Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. 

Kennismaking

We maken graag tijd voor een kennismakingsgesprek, zo kunnen we samen de beste samenstelling maken voor ieder uniek feestje. 

 
 Voor meer informatie mag er contact worden opgenomen met Mariëlle (Event Manager)


Email; Marielle@strandhuysnijkerk.nl