VDB outdoor

Pal naast Strandhuys Nijkerk aan de rustige wateren van het Nijkerkernauw ligt het Strand Nijkerk aan Zee.  Deze locatie is van alle gemakken voorzien zoals voldoende parkeergelegenheid, toiletten, omkleed mogelijkheden,een restaurant en vergaderruimte.

Groepsactiviteiten
Passend bij uw budget, de groep en het doel van de activiteit, stelt VDB Outdoor/ Klimbos Ermelo  een uitdagend programma samen.  Als u kiest voor de Archery Combat activiteit ( met een groep vanaf 25 personen) op Strand Nijkerk aan Zee, dan  kan  dat ook in combinatie met een lunch, diner of snack met drankje bij Strandhuys Nijkerk. Voor scholen hebben wij een speciaal programma.

Zakelijk
Wilt u vergaderen in het Strandhuys en daarna een activiteiten samen met uw collega's, medewerkers of relaties? Ook voor netwerkorganisaties en businessclubs is de combinatie van een bijeenkomst en daarna een sportieve activiteit een echte aanrader.

Klimbos Ermelo biedt diverse activiteiten.

Klimwand
Archery combat (vanaf 25 personen ook mogelijk op uw locatie of op Strand Nijkerk aan Zee)
Handboogschieten
Gps tocht
Foto fietstocht
Midgetgolf
Zwemmen
Klimbos experience, klimmen in het natuurklimbos met diverse uitdagende parcours, van beginner tot vergevorderde!

Vraag informatie aan via:

0341- 55 39 05
info@klimbosermelo.nl