Menu

Wij zijn open voor koffie, lunch, diner en borrel! Bekijk onze menukaarten:

Ontdek hieronder meer informatie over onze nieuwste culinaire meesterwerken en laat je verleiden door de onweerstaanbare smaakcombinaties die onze gerechten tot een ware belevenis maken!

Gekonfijte eendenbout

Gekonfijte eendenbout is een klassiek Frans gerecht. Het vlees garen wij heel langzaam in eendenvet met kruiden voor de smaak. Hierdoor wordt het vlees boterzacht. Om het krokant te maken, roosteren wij de eendenbouten op het laatst nog onder de grill.

Beef Wellington

Beef Wellington is een gerecht van ossenhaas, duxelles (fijngehakte paddenstoelen met kruiden) omwikkeld in prosciutto ham, daarna verpakt in bladerdeeg en in de oven gegaard.

Tonijntataki

Tonijntataki: Tataki is een kooktechniek uit de Japanse keuken. Op de grill wordt de tonijn dichtgeschroeid zodat deze knapperig van buiten en bijna rauw is van binnen.