Menu

Wij zijn open voor koffie, lunch, diner en borrel! Bekijk onze menukaarten:

Geniet van de zomerse sfeer op ons terras terwijl je onze uitgebreide menukaart verkent. Van verfrissende salades tot smaakvolle gegrilde gerechten, we hebben voor elk wat wils. Neem plaats, ontspan en laat je verrassen door de heerlijke smaken die op je wachten.

Tonijntataki

Tonijntataki: Tataki is een kooktechniek uit de Japanse keuken. Op de grill wordt de tonijn dichtgeschroeid zodat deze knapperig van buiten en bijna rauw is van binnen.

Getrancheerde eendenborstfilet

Ontdek onze sappige getrancheerde eendenborstfilet, geserveerd met een verrukkelijke frambozensaus en gekarameliseerde appel. Een perfecte combinatie van smaken die je zeker zal verrassen en verwennen.

Mango Bavarois

Mango bavarois is een verfijnd dessert dat bestaat uit een luchtige en romige mengeling van verse mango’s, gelatine, suiker en room. Het wordt meestal opgestijfd in een vorm en geserveerd als een elegante en smaakvolle traktatie. De bavarois heeft een zijdezachte textuur en een intense, tropische smaak van mango, waardoor het een perfecte keuze is voor een verfrissend dessert tijdens warme zomerdagen.