NijkerkaanZee

Nijkerk aan Zee is de nieuwe naam van recreatiegebied Nieuw Hulckesteijn. 
U heeft hier een prachtig uitzicht op de Randmeren en de Flevopolder. Het zandstrand, de ruime ligweide en de voorzieningen maken dit tot de ideale plek voor een dagje uit. Heeft u een heerlijke dag aan het strand gehad? Kom dan de dag afsluiten met een gezellige borrel en heerlijk diner bij het Strandhuys, terwijl u kijkt naar een schitterende zonsondergang.

Parkeren

Bezoekers Strandhuys

Komt u voor Strandhuys Nijkerk dan is er een gratis parkeerplaats beschikbaar voor de gasten. Komt u na een strand bezoek lekker lunchen, borrelen of dineren krijgt u van ons een uitrijkaart mee.

* Let op dat de rekening minste €25,- moet bedragen; anders wordt er een geringe toeslag in rekening gebracht voor de uitrijkaart.

Bezoekers strand Nijkerk aan Zee

Strand Nijkerk aan Zee is een gebied waar u betaald kunt parkeren. Ga hiervoor rechtdoor via de slagbomen.

Voertuigen tot 6 meter: €4,00
Voertuigen vanaf 6 meter: €8,00

Hier kunt u eenmalig mee uitrijden.

Parkeerpas

Komt u vaker bij Nijkerk aan Zee dan is een parkeerpas vaak voordeliger.

Seizoenskaart tot 6 meter: €47,50
Seizoenskaart vanaf 6 meter: €57,50

Verkrijgbaar vanaf 1 april 2024. Geldig vanaf 1 mei 2024 t/m 30 april 2025.

Krijg 10% korting bij inlevering van oude parkeerpas (2023)!

Stuur ons een e-mail voor meer informatie en/of het aanvragen van een seizoenskaart op info@strandhuysnijkerk.nl. 

Voorwaarden inruilen parkeerpas NijkerkaanZee:

In te ruilen bij het Strandhuys.
De parkeerkaart wordt alleen ingenomen wanneer deze in goede staat verkeerd.

Ontdek onderstaand onze verzameling historische foto’s, waarin elk beeld een unieke kijk geef op het oude ‘Nijkerk aan Zee’.

Honden en Ruiters

Honden en Ruiters zijn niet toegestaan

Uitzonderingen: in het laagseizoen (van 1 oktober tot 1 mei) zijn honden van harte welkom op Strand Nijkerk aan Zee.  Zij mogen dan ook loslopen en in het water zwemmen mits ze andere bezoekers niet tot last zijn. Natuurlijk dien u als hondenbezitter je hond wel onder appèl te houden.

In het hoogseizoen, het zwemseizoen, dat loopt van 1 mei tot 1 oktober zijn honden verboden op het strand. Ruiters zijn het hele jaar verboden op het strand.

Waarom geldt er een hondenverbod tijdens het zwemseizoen?

Wij hebben absoluut geen hekel aan honden, wel zijn er een paar redenen waarom we tijdens het zwemseizoen geen honden kunnen toestaan.

1. Uit onderzoek is gebleken dat het in aanraking komen met hondenuitwerpselen met name bij jonge kinderen kan leiden tot klachten zoals griepverschijnselen en buikgriep. Deze klachten zijn gelukkig meestal vrij onschuldig, maar om het risico te verkleinen dat kinderen met hondenuitwerpselen in aanraking komen, is besloten om een algeheel hondenverbod in te stellen tijdens het zwemseizoen.

2. Er zijn strenge eisen voor de zwemwaterkwaliteit waar wij ons aan willen houden. Honden(uitwerpselen) kunnen het zwemwaterkwaliteit sterk verminderen.

3. Met deze maatregel willen wij ergernis en overlast voor de andere bezoekers voorkomen.