Eventkalender

We hebben opnieuw een fantastische zomerse eventkalender voor jullie samengesteld. Sinds 2023 zijn we actief bezig geweest en hebben we al succesvolle zomerevenementen georganiseerd.

Onze eventkalender biedt voor ieder wat wils. Denk aan gezellige kids days met speciale gasten zoals een ballonvouwer, intieme avonden met zomerse gerechten en ontspannen cocktailavonden met live muziek.

Natuurlijk staat lekker eten en drinken bij ons centraal. Dit wordt aangevuld met live muziek en activiteiten zoals de Lady’s Night Bingo. Geniet van gezellige evenementen waar je met vrienden, familie of collega’s naartoe komt.

Wij bewegen mee met de seizoenen. In de zomer ben je welkom op ons terras, waar we evenementen organiseren zoals Cocktail- en DJ-nights of zelfs een Tapasdag. Dit alles met een prachtig uitzicht over het water (hoe geweldig!).

Neem zeker een kijkje in onze galerij voor een indruk van eerdere evenementen en volg ons op Insta voor meer!

Hieronder vind je de invulling van onze eventkalender voor het aankomende seizoen. De kalender ligt ook voor je klaar in het restaurant. Neem deze gerust mee naar huis of, nog beter, deel het met je vrienden, collega’s en familie!

Reserveren voor de verschillende evenementen is verplicht.

Sponsoren van onze Lady’s Night Bingo!

Hartelijk bedankt voor jullie bijdrage aan een fantastische avond.