Over ons

Maak kennis met ’t Strandhuys!

‘T Strandhuys, eerder bekend als het Theehuis, opende zijn deuren opnieuw in mei 2019 na een flinke opknapbeurt. Sinds deze verbouwing is ons restaurant en terras een unieke plek om te lunchen, dineren of om een feest te organiseren! Wij zijn omringd door het Nijkerknauw en Arkervaart, vanuit elke hoek kijk je prachtig over het water.

Bij het Strandhuys zijn er talloze manieren om hier te komen! Of je nu langs mooie fietspaden langs het water fietst, met een recreatieboot aanmeert, gebruikmaakt van onze ruime parkeerplaatsen of met je camper overnacht op ons camperpark, er zijn talloze mogelijkheden om hier te komen. De keuze is aan jou!

Ook voor de kinderen is er een speeltoestel, springkussen en in de zomer zelfs een ice-corner.

Wil je bij ons team horen? Kijk dan eens naar onze vacatures.

Wij vormen een team van 30 enthousiaste medewerkers van alle leeftijden, en we blijven groeien. In ons team staat hard werken centraal, maar we weten ook hoe belangrijk het is om samen te genieten, vooral tijdens gezellige personeelsfeesten en sluitborrels. De sfeer is altijd positief en we zien elkaar echt als teamspelers. We streven er gezamenlijk naar om altijd kwaliteit te leveren en een gastvrije omgeving te creëren.